Van controle en zekerheid naar kracht en uitdaging

Wie is Yvonne van den Goorbergh?

Ik ben een in 1963 geboren Brabantse die vanaf 1996 naar alle tevredenheid in Amsterdam woont.
Na mijn HBO studie ben ik gaan werken in de ICT. Ik heb daar diverse functies bekleed voor met name grote bedrijven in de financiële dienstverlening, zowel in vast dienstverband en als zzp-er. Het begeleiden en coachen van mensen heeft mij in deze functies altijd het meest aangetrokken.
Het verlangen om coach te worden is door het nemen van doelgerichte stappen zoals het volgen van de leergang “Coaching basics” bij het “Europees instituut” en de toetreding tot het coaching netwerk van de ABN-AMRO werkelijkheid geworden.
Aangezien ik vanaf mijn vroege jeugd al een passie voor paarden heb was de volgende stap, het gaan volgen van de “Opleiding tot ondernemende paardencoach” bij het “EOCP”, een hele logische. Hiermee breng ik mijn passies voor het coachen en het coachen met paarden bij elkaar. Het is alsof alle puzzelstukjes in elkaar zijn gevallen en dat voelt zo fantastisch!

Wat heb ik mijn klanten als coach te bieden?

Ik bied mijn klanten een veilige omgeving waarin zij in alle rust met hun persoonlijke vragen aan de slag kunnen. Het werken in de vrije natuur en het coachen met paarden haalt mensen direct uit hun comfort zone. Hierdoor is het gemakkelijker voor mijn klant om te focussen op hun vragen en dilemma’s. Ik ondersteun hen daarbij door het stellen van heldere vragen en het bieden van structuur, om de gestelde doelen te kunnen bereiken. Compassie, openheid en vertrouwen zijn de woorden die mij kenmerken als coach.

Professionaliteit en kwaliteit staan voorop

In mijn vak is het blijven openstaan om te leren en het opdoen van inspiratie essentieel. Ik geef hier vorm aan door regelmatig vakgerichte trainingen en workshops te volgen. Daarnaast wissel ik met collega’s ervaring, kennis, knelpunten en problemen uit in de vorm van intervisiebijeenkomsten.
Inspiratie doe ik met name op door open en alert in het leven te staan en door regelmatig zelf letterlijk op reis te gaan. Dit stelt mij in staat om met een open blik naar de wereld en mijn klanten te kijken en te luisteren. Dat biedt ruimte en mogelijkheden om op een openhartige manier met mijn klanten aan de slag te gaan.

Ik ben aangesloten bij TopCoachNederland

Lees meer ▼

© inside outside coaching 2017 / Algemene Voorwaarden / Ontwerp: j.j.design.almere. Techniek: JARP Webworks, Almere. Logo: P.art; grafische vormgeving & advies